Известие

Collapse
No announcement yet.

Гумени съединения на всмукателите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гумени съединения на всмукателите

Колеги някой има ли идея откаде мога да си намеря нови гумени съединения , които са между всмукателните тръби и всмукателният колектор. Кадето и да съм питал по магазините "вдигат рамене" , а втора ръка се оказва че май нема читави.
    И другият ми въпрос е дали пасват от четирицилиндровите алфи защото гледам че някой от тях са с такива,но незнам дали размера им е същият , защото от двете страни диаметърът им е различен ( поне при шестака). Ако някой знае нещо да свирка
    Last edited by don_pepone; d.m.y г., 21:30.
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Колега аз си ги вземам от един магазин във Враца ,не са толкова сполучливи като оригиналните ,но вършат работа.Преди бяха по 5лв сега незнам,идната седмица имам път натам мога да ти проверя дали работят с куриер тел.0885919097

Comment

сега по-читавите са по 24 поне в пловдив де)
      alfa romeo 155 1.8 8v

Comment

аз намерих по 15лв оригинални уж само по-поръчка ги носели (20 дни доставка), ама незнам колко са оригинални и ми се виждат много 15 кинта за едно парче гума
        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
        X